nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Foto

 

Waarom bij ons bestellen?

Bij Rekenmachines.nl kunt u veilig en vertrouwd bestellen.

Betalingen vinden plaats in een beveiligde Secure Socker Layer omgeving. Zo kunt u 100% veilig en snel betalen. Rekenmachines.nl is onderdeel van Fortimax Beheer, alle betalingen worden overgemaakt aan Fortimax Beheer.

Met welke betaalmethoden kan ik betalen bij Rekenmachines.nl?

Rekenmachines.nl werkt samen met betaalprovider en internetkassa Buckaroo. In een beveiligde betaalomgeving kunt u gebruik maken van alle gangbare betaalmethoden. Ook is het mogelijk om geplaatste bestellingen achteraf te voldoen via de betaalmethode Klarna factuur.

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van uw keuze of het plaatsen van een bestelling? Onze vakkundige klantenservice helpt u graag verder.

Klantenservice: 0575 - 571616

Uitleg verschillende betaalmethodes:
 

  iDeal

Gemakkelijk betalen via uw eigen bank. Als u internetbankieren hebt kunt u betalen met iDeal.  Betalen met Ideal gaat heel eenvoudig en snel. Uw betaling is direct verwerkt.
 
  Creditcard

Gemakkelijk betalen met uw creditcard. U kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard en American Express. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.
  Mister Cash / BanContact

Gemakkelijk betalen vanuit België uw eigen bank. Met Mister Cash / BanContant kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen met uw bankpas. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw betaling is direct verwerkt.  

Besteld u bedrijfsmatig vanuit België? Voer dan uw BTW nummer in tijdens het plaatsen van uw bestelling. De BTW wordt dan automatisch verlegd.
 

 

Achteraf betalen met Klarna factuur is beschikbaar voor consumenten uit Nederland.

Klarna factuur voert voor Rekenmachines.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.

Klarna hanteert een strikt privacy beleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf  betaling niet goedgekeurd worden, dan kunt u natuurlijk ook voor een van onze andere betaalmethodes kiezen.
 

  Vooraf overmaken

U kunt uw bestelling ook betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Helaas is het wel zo dat hierdoor uw bestelling niet gelijk in behandeling wordt genomen, het duurt veelal 1 werkdag uw bestelling wordt verzonden. Onze bankgegevens zijn te vinden in de orderbevestiging die je ontvangt.  

 

  Op rekening voor bedrijf, stichting of vereniging

Wij bieden u de mogelijkheid om als bedrijf, vereniging of stichting op rekening te bestellen. Na een acceptatiecontrole wordt uw bestelling zonder tegenbericht verzonden. U ontvangt na levering een factuur met BTW-specificatie per e-mail.