nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Bij Rekenmachines.nl vindt u alle soorten rekenmachines. In onze webwinkel tref je een ruim aanbod wetenschappelijke en grafische rekenmachines voor je studie of praktijk. Ook kan je bij ons bureau- en telrolrekenmachines bestellen voor kantoor, winkel of thuis. En natuurlijk niet te vergeten de financiële rekenmachines voor de experts op het vlak van financiële berekeningen.

Financiële rekenmachines

Financiële rekenmachines hebben voorgeprogrammeerde functies waarmee op een eenvoudige manier conversies, rentepercentages, spreads en cashflows berekend kunnen worden. Dit zijn rekenmachines die ideaal inzetbaar zijn indien u werkt in de financiële sector en dagelijks werkt met complexe vraagstukken op het gebied van finance.

Grafische rekenmachines

Grafische rekenmachines zijn te gebruiken op school tijdens lessen en examens. Deze rekenmachines zijn voorzien van een overzichtelijk display en onder andere geschikt voor het uitvoeren van meetkundige of statische berekeningen. Daarnaast is het plotten van grafieken met behulp van een grafische rekenmachine uit te voeren in een handomdraai.

Wetenschappelijke rekenmachines

Wetenschappelijke rekenmachines zijn geschikt voor het maken van complexe berekeningen en zijn veelal voorzien van een display dat uit meerdere regels bestaat en de mogelijkheid heeft om eenvoudig uitgebreide en complexe berekening in te geven.

Rekenmachines met telrol

Rekenmachines met telrol hebben voorgeprogrammeerde functies voor het berekenen van marge en/of BTW en valutaberekeningen. Bij gebruik van de telrol worden berekeningen in het zwart of rood afgedrukt. Dit betekend dat het extra overzichtelijk wordt om negatieve en positieve bedragen te herkennen.

Zakrekenmachines

Zakrekenmachines zijn zeer compact en handig en praktisch in gebruik. Daarnaast is een zakrekenmachine makkelijk mee te nemen als u onderweg bent.  Met een zakrekenmachine kunt eenvoudige berekeningen maken.

Bureaurekenmachines

Een bureaurekenmachine is een handige aanvulling voor ieder bureau. Deze rekenmachines hebben een ergonomisch ontwerp en zijn geschikt om langdurig te gebruiken voor het maken van berekeningen.

Design rekenmachines

Een rekenmachine kan ook mooi en handig in één zijn.  Tegenwoordig zijn er veel fabrikanten die ook een design rekenmachine op de markt brengen. In sommige gevallen zijn deze rekenmachines ook geproduceerd met ecologische materialen en extra duurzaam door gebruik van zonne-energie.