nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0
Rekenmachines.nl is onderdeel van Fortimax Beheer. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot het ruilen of retourneren van een besteld artikel. Onderstaand treft u een overzicht aan waarin uw rechten en plichten zijn omschreven.

Herroepingsrecht 14 kalenderdagen

Indien u een artikel wilt ruilen, kan dit binnen 14 kalenderdagen. Deze termijn van 14 kalenderdagen gaat in op de afleverdatum.

Wil u een product ruilen of retourneren, volgt u dan onderstaande instructies:
  • U kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een omruiling aanvragen.
  • Vul hiervoor het onderstaande digitale formulier in en druk op ''Verzend e-mail'' waarna u binnen 3 werkdagen een retourinstructies ontvangt.
  • De retourzending kunt u voldoende gefrankeerd versturen naar: Fortimax Beheer, IJslandsestraat 1, 7202 CL Zutphen. Op de retourzending dient duidelijk het retournummer vermeld te staan.
  • De verpakking is belangrijk. De producten dienen daarom onbeschadigd in een stevige verpakking retour gezonden te worden.Verpak de retourartikelen bij voorkeur in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • Producten dienen in nieuwstaat te worden aangeboden
  • Indien een product toch beschadigd of te lang is gebruikt,kunnen wij hiervoor een schadevergoeding in rekening brengen.
  • U draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren u daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs met track & trace code zorgvuldig te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
  • Eventuele bijbetaling bij omruiling zal naar u worden gecommuniceerd voordat wij het product naar van uw keuze verzenden.
  • De retourzending dient zo spoedig mogelijk, bij voorkeur binnen 5 werkdagen uiterlijk 14 dagen na het toekennen van het retournummer te worden teruggestuurd.
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).
 
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument